Interior Design and Build of Hongqiao Golf Villa in Shanghai completed

In June 2010, Studio Twist has completed the interior design of Hongqiao Golf Villa. Our design focused on defining the boundary between the stair core and the rooms of each floor, aiming to creating a vertical space that connects yet retains privacy of members of the family. This boundary wall is designed with different openings to create interesting ways of visual communication between spaces. Clad in a warm willow veneer where the natural wood grain of each lacquered veneer panel is aligned in balanced composition of horizontals and verticals pieces of different sizes. The overall effect is a highly refined sculptural space that is both aesthetically pleasing as well as functionally designed with different windows, cabinet doors, display niches and room doors, providing different solutions to the specific conditions of each floor, room and space.

Subscription

Sign up for our e‐newsletter

Sign up to our free email newsletter service and we will keep you up to date with our projects.

You can unsubscribe at any time.

name

e-mail